Geplaatst op

Kernwaarde van KRABPALENVANHOUT

KRABPALENVANHOUT doet er alles aan om iedereen uiterst tevreden te houden. Dit doen wij door ons product voor iedereen toegankelijk te maken, de beste service en de hoogste kwaliteit te leveren. Dit komt voort uit de vijf kernwaarden waaraan KRABPALENVANHOUT hecht.
 
✓ Wij leveren kwaliteit en krabpalen die lange tijd mee gaan
Onze krabpalen moeten de kat blij maken en een pronkstuk zijn in uw interieur. Kwaliteit zit in de details, duurzaamheid en materiaalkeuze.
 
✓ Altijd persoonlijk contact. De kat en klant staan bij ons centraal
Wij nemen onze service serieus. Ons contact is persoonlijk, houden de wens van de klant centraal en halen alles uit de kast de klant (en kat) 110% tevreden te krijgen. Heb je speciale wensen, geen probleem! wij passen overal een mouw aan.
 
✓ Niet tevreden, geld terug
Wij willen dat iedereen tevreden is. Mocht U onverhoopt toch niet tevreden zijn neem dan direct contact op. We proberen het probleem op te lossen, lukt dit niet dan nemen wij de krabpaal terug en krijgt u een nieuwe of uw geld terug.
 
✓ Veilig en gemakkelijk middels de meest gangbare betaalmethoden, te weten: iDeal, Paypal en overboeking
Veiligheid staat centraal. Onze website is versleuteld en wij maken gebruik van de meest gangbare betaalmethodes. Betaalt U echter liever achteraf, geen probleem.
 
✓ Geen verzendkosten, geen verborgen kosten
Vind jij het ook zo vervelend als er achteraf ineens allerlei kosten bij komen? Wij wel, de prijs die je ziet is de prijs die je bij ons betaald. Wij rekenen geen verzendkosten of andere overige kosten. Wilt u maatwerk? Dan geven wij vooraf een vaste prijs. Kortom: geen verassingen achteraf!