Levertijd & verzendmethode

Wat zijn de verzendkosten naar Nederland?

  • Standaard verzendkosten zijn € 5,85
  • Vanaf € 50,00 vervallen de verzendkosten

Wat zijn de verzendkosten naar België

  • Standaard verzendkosten zijn € 8,75 m.u.v de krabpalen.
  • Vanaf € 50,00 vervallen de verzendkosten m.u.v bestellingen met daarin een of meerdere krabpalen.
  • Alle krabpalen worden geleverd met een extra toeslag van 35 euro. Ongeacht de het totale order bedrag.

Helaas zijn wij genoodzaakt altijd een extra toeslag van 35 euro in rekening te brengen voor het verzenden van de krabpalen naar België.

Hoe lang betreft de levertijd?

Gedurende het bestelproces kun je de levertijd zien. Alle krabpalen worden op bestelling met de hand gemaakt. Helaas kan in drukke tijden enkele weken duren voor we de krabpaal kunnen maken en versturen. Echter biedt die natuurlijk ook kansen, heeft u bijvoorbeeld speciale wensen schroom dan niet deze door te geven met de bestelling. Zo kunnen wij de krabpaal personaliseren.

Hoe verloopt de verzending?

Zodra wij de krabpaal hebben gemaakt wordt deze met PostNL verzonden. Afhankelijk van het formaat wordt het als pakket verstuurd via de regulieren pakketten service van PostNL of op een pallet. In beide gevallen ontvangt u na het verzenden van ons een Track&Trace code zodat u zelf kunt zien wanneer u de krabpaal kunt verwachten.

Voor zendingen naar België, verzenden wij onze pakketten via cheapcargo.com . Afhankelijk van het formaat wordt de zending via PostNL, DHL of op een pallet geleverd. In alle gevalen ontvangt u een Track&Trace code zodat u zelf kunt zien wanneer u de krabpaal kunt verwachten.

Wordt het pakket verzekerd opgestuurd?

Wij versturen enkel aangetekend. Hierdoor is de krabpaal verzekerd mocht er onverhoopt schade ontstaan tijdens het transport door PostNL. Mocht er schade zijn opgelopen tijdens het transport laat ons dit dan alstublieft weten. Dan kunnen wij dit aan PostNL voorleggen en de schade herstellen of een nieuwe krabpaal toesturen.