Krabpalen van hout

In onze webshop vind je ons assortiment van katten krabpalen van hout, houten klimbomen en kattenmeubelen. Alle kattenmeubels worden met de hand gemaakt in onze kleine werkplaats in Maastricht. Onze katten meubelen zijn voornamelijk gemaakt van berkenstammen, steigerhout en pallethout en zijn gemaakt om lang mee te gaan. Via onze webwinkel kun je je gewenste direct online kopen en afrekenen.Wij leveren onze krabpalen in Nederland en België. De verzending van alle krabpalen in Nederland is gratis. De meeste krabpalen worden ook gratis naar Belgie verstuurd met uitzondering van krabpalen die op een pallet moeten worden verzonden.

Best verkochte kattenmeubels en houten krabpalen

Waarom een krabpaal voor katten?

Een krabpaal voor katten is een must voor iedere katteneigenaar. Het krabben van katten is natuurlijk- en noodzakelijk gedrag en is niet af te leren. Een goede krabpaal voor katten heeft meerdere functies, de belangrijkste zijn: zorgen voor lichamelijke beweging, om de nagels te verzorgen en bij sommige modellen om een eigen plek te creëren om te slapen en te relaxen. Daarnaast moet de krabpaal van hout er natuurlijk ook leuk uit zien. 

Recente artikelen

Vier ultieme tips om je kat te leren krabben aan een krabpaal

Een van de leukste eigenschappen van een kat is dat een kat zo lekker eigenwijs is. Helaas kan dat soms ...
Verder Lezen

Waarvan worden onze krabpalen gemaakt?

Wij maken onze krabpalen van de volgende drie houtsoorten. (Nieuw) Steigerhout Berkenstammen Pallet hout Berkenstam Wat is steigerhout? Steigerhoutplanken worden gemaakt van ...
Verder Lezen

Hoe leer ik mijn kat af om aan mijn meubels te krabben?

Krabt je kat je nieuwe bank kapot? Erg vervelend! Lees verder om uit te zoeken wat je er tegen kunt ...
Verder Lezen
Detail kwaliteit van krabpalenvanhout.nl

Kwaliteit, stevigheid en afwerking van onze krabpalen

Een krabpaal moet zorgen voor een veilige en vertrouwde plek voor de kat. Dit is het uitgangspunt bij al onze ...
Verder Lezen